Németország: Sam és Kruse is meghívót kapott Löwtől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.30. 13:12
Sidney Sam és Max Kruse is meghívót kapott a német labdarúgó-válogatottba. Joachim Löw legénysége Ausztria és a Feröer ellen játszik világbajnoki selejtezőt.

A Bayer Leverkusen és a Borussia Mönchengladbach futballistája tagja volt a németek amerikai túráján résztvevő keretnek még az előző szezon után. Abban a csapatban a Bayern München és a Borussia Dortmund játékosai nem szerepeltek, de Sam és Kruse most a „teljes” csapatba is meghívót kapott.

A németek a C-csoportban hat meccs után öt győzelemmel és egy döntetlennek állnak. Az eddig 16 pontot gyűjtő Nationalelfet az egyaránt 11 ponttal álló osztrák, svéd, ír trió követi.

A NÉMET VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Manuel Neuer (Bayern München), Rene Adler (Hamburg), Ron-Robert Zieler (Hannover)
Védők: Jerome Boateng, Philipp Lahm (mindkettő Bayern München), Benedikt Howedes (Schalke), Mats Hummels, Marcel Schmelzer (mindkettő Borussia Dortmund), Per Mertesacker (Arsenal)
Középpályások: Sven Bender, Marco Reus (mindkettő Borussia Dortmund), Mario Götze, Toni Kroos, Thomas Müller, Bastian Schweinsteiger (mind Bayern München), Lars Bender, Sidney Sam (mindkettő Bayer Leverkusen), Mesut Özil, Sami Khedira (mindkettő Real Madrid), Andre Schürrle (Chelsea), Julian Draxler (Schalke)
Csatárok: Mario Gomez (Fiorentina), Miroslav Klose (Lazio), Max Kruse (Borussia Mönchengladbach)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik