Horvátország: A szív és a lélek diadala volt ez - N. Kovac

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.19. 23:59
A 2014-es labdarúgó-vb európai pótselejtezőinek visszavágóján az 52 percet emberhátrányban futballozó Horvátország Mario Mandzukic és Darijo Srna találatával 2–0-ra legyőzte Izlandot, így kijutott a brazíliai vb-re.

„Köszönöm mindenkinek a munkáját, aki segített abban bennünket, hogy elérjünk a pótselejtezőket, ebben bizony nagy szerepe van a korábbi kapitánynak, Igor Stimacnak is. Köszönjük a szurkolóknak, köszönöm játékosaimnak is. A szív és a lélek diadala volt ez, büszke vagyok rájuk! A célunk az, hogy modern, de szemrevaló futballt játsszunk, sok labdabirtoklással. Remélem, továbbra is ilyen jól megy majd nekünk" – nyilatkozta a horvátok mestere, Niko Kovac.Niko Kovac.

„Jobb csapattól kaptunk ki, ez enyhít valamit most érzett szomorúságunkon. Jók voltak a horvátok, sokszor volt náluk a labda, és igen agresszíven futballoztak. Próbáltunk többet támadni a második félidőben, de csak igen ritkán jutottunk el az ellenfél kapujáig" – szomorkodott az izlandiak szövetségi kapitánya, Lars Lagerbäck.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik