Videó: hirdetést kell feladni: argentin gólszerző kerestetik!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.21. 19:55
Nem várta volna senki, hogy Argentína megszenved Iránnal, de így lett: az 1–0 vékonynak tűnik. Felemlegetjük tehát a közelmúlt egyik gólspecialistáját: Gabriel Batistutát!

Lionel Messin kívül eddig egyik argentin labdarúgó sem tudta bevenni az ellenfél kapuját, hiába van ott Sergio Agüero, Di María és még sorolhatnánk. Már a bosnyákok ellen sem villogtak a dél-amerikaiak, Irán viszont igencsak nagy falatnak bizonyult, bár a végén őket is sikerült „lenyelni” – Messinek hála.

Gabriel Omar Batistuta már 2005-ben befejezte aktív pályafutását, így komoly meglepetés lett volna, ha beválogatják az argentin válogatott utazó keretébe a 45 éves labdarúgót. A Fiorentina legendás csatára, becenevén „Batigol”, a nemzeti csapat tagjaként 78 mérkőzésen 56 gólt szerzett – na, ez a hatékonyság igencsak elférne a mostani keretben is.

Megidézzük szellemét: nézzük mind a tíz, világbajnokságokon szerzett gólját, a feledhetetlen, Napoli elleni bombáját és az őrült gólörömöket. Vigyázat, nosztalgikus pillanatok következnek!

GABRIEL OMAR BATISTUTA TÍZ VB-GÓLJA

A LEGEMLÉKEZETESEBB „BATI-GÓL” A FIORENTINA SZÍNEIBEN

MIVEL NINCSENEK „BATI-GÓLOK”, ELMARADNAK AZ ŐRÜLT GÓLÖRÖMÖK IS

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik