Fuleco, a legmenőbb vb-kabala bizonyította, a 47. próbálkozás a nyerő

Vágólapra másolva!
2014.06.10. 16:05
null
Brazília régi, és új kedvence (Fotó: zimbio.com)
Fulecót mindenki szereti, az egész ország a vb-kabala mögött áll. Nem véletlen, vélhetően az egyik legmenőbb figurát sikerült összehozniuk a dél-amerikaiaknak a 2014-es vébére. Nem volt egyszerű meló...

Láttunk már egy-két jól sikerült vb-kabalát, így nyugodtan kijelenthetjük, Fuleco az egyik leglazább. Biztosan nem tévedünk, hiszen az Önök szavazatai alapján is felfért a dobogóra Footix és World Cup Willie mögé az örökös toplistán.

Aki egyébként nem ismerné, Fuleco január elsején született, a neve pedig a futball és az ökológia szavak találkozásával jött létre. Telitalálat, nem is keveset gondolkoztak ezen a brazilok.

A védett, kihalófélben lévő tatu kiválasztása után hosszú hónapokat töltöttek a néven való gondolkodással is, Fuleco végül Zuzecót és az Amijubit előzte meg.

A dizájn sem egyik pillanatról a másikra alakult ki, összesen 46 különböző figurával próbálkoztak a brazil cégek, mire eljutottak a végleges tervig.

Egy helyen az összes vb-kabala (Fotók: whoateallthepies.tv)
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Egy helyen az összes vb-kabala (Fotók: whoateallthepies.tv) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

Egy biztos, Fulecót mindenki imádja. A tatut a bemutatás másnapján már a brazilok 89 százaléka felismerte, ráadásul az értékelésnél is szinte mindenki elégedett volt, a legkritikusabb lap is 7.3-re értékelte a tízből az új vb-kabalát.

Az életre keltés sem rontott az összképen, Fuleco egy barátságos, büszke brazil tatu, aki imádja a futballt, és bár beszélni nem szokott, mindig a figyelem középpontjában van. Ahogy tatutársai, ő is imád zenét hallgatni és táncolni, mondanunk sem kell, játéklistáján csak brazil előadók találhatók.

Ha ez nem lenne elég, a vb-kabala online is teljes életet él, Facebookon és Twitteren is megtalálható, és folyamatosan tartja a kapcsolatot a rajongókkal.

SZAVAZÁS

Melyik volt a vb-k történetének legjobb kabalája?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik