Foci: úton-útfélen!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.01. 01:00
A Telekom innovációban élen járó vállalatként nemcsak a filmek szerelmeseire, hanem a fociőrültek népes táborára is gondolt. Vadonatúj fejlesztése révén lehetővé tette, hogy kedvenc filmjeink mellett tévéműsorokat, sorozatokat és a futballközvetítéseket is nyomon követhessük aktuális helyzetünktől függetlenül. (x)

 

A Telekom TV-előfizetéssel rendelkezők számára külön díj fizetése nélkül elérhető TV GO szolgáltatással ugyanis nemcsak otthon a kanapé előtt, vagy a hálószobánkban elhelyezett tévé képernyőjén, hanem bárhol az országban (vonaton, strandon vagy akár egy padon a város közepén stb.) is nézhetjük a tévét vagy mozizhatunk.

De ez csak egy a TV GO szolgáltatás kínálatából! Bárki, tehát azok is, akik még nem rendelkeznek Telekom TV-előfizetéssel, a TV GO szolgáltatáson keresztül elérhető Videotéka széles kínálatából válogathatnak – lényegesen olcsóbban kölcsönözhetnek és nézhetnek filmeket, mint amennyibe egy mozijegy kerül. Ráadásul ezért a filmélményért sehová sem kell menni: mozizhatunk a vonaton, repülőre várva, vagy akár a parkban egy padon.

A TV GO használói számára megszűnnek a családi konfliktusok: mostantól nincs több vita, mit nézzen a család főműsoridőben. Miközben anyu kedvenc sorozatát figyeli, apu vele párhuzamosan a tabletjén a világbajnokság aktuális meccsét követheti a másik szobában.

És mindehhez persze filmekkel kapcsolatos információk is párosulnak. A szolgáltatás segítségével ugyanis nemcsak mozizhatunk és tévézhetünk, hanem filmes híreket és kritikákat is olvashatunk.

Akinek pedig még nincs Telekom TV-előfizetése, most rendkívül kedvező áron juthat hozzá: két év hűségidővel az első két hónapban mindössze 1990 forintért.

Akár a szabadban, egy padon is nézhetünk tévét!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik