Chile: Vidalék elkéstek a keresztelő után, Borghi hazaküldte őket

Vágólapra másolva!
2011.11.09. 18:00
Címkék
Fegyelmi problémák miatt öt játékosnak el kellett hagynia a vb-selejtező-mérkőzésekre készülő chilei labdarúgó-válogatott edzőtáborát.

Arturo Vidal, Jorge Valdivia, Jean Beausejour, Gonzalo Jara és Carlos Carmona mintegy 45 perces késéssel jelent meg a chilei keret szerdai edzésén. A hírek szerint a kvintett tagjai Valdivia fiának keresztelőjén vettek részt előző este, amely után kicsit hosszabbra nyúlt ünnepséget csaptak.

Más beszámolók ugyanakkor arról szólnak, hogy Vidaléknak nemcsak a késés miatt mutatott ajtót Claudio Borghi, a chileiek argentin szövetségi kapitánya, hanem azért is, mert az öt játékos nem profi futballistához méltó állapotban jelent meg a gyakorláson.

Az eset igen érzékenyen érinti a chilei válogatottat, amely pénteken Uruguay vendége lesz, majd négy nap múlva Paraguayt fogadja a dél-amerikai vb-selejtezők keretén belül.

A hazaküldöttek helyére a hírek szerint az Universidad Católica három játékosát, Francisco Silvát, Felipe Gutiérrezt és Fernando Menesest hívja be Borghi kapitány.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik