nemzetisport.hu 2014.07.03 17:24 Frissítve: 2015.03.30 02:17

9 vébésztár tejfelesszájú és férfias képei - akkor és most

Robben hajjal, Cé kusza fogakkal, Neymar szolidan... A futballvébé mai sztárjai is (akár hazamentek, akár maradtak) voltak nagyon fiatalok. Nézzük, mi lett belőlük!

1. Bastian Schweinsteiger. A német válogatott középpályásának arcberendezése megosztja a közvéleményt. Sokak szerint nagyon jóképű, mások szerint azonban inkább karakteres. A 2002-es képen még kölyök mai kinézetéhez képest.

Bastian Schweinsteiger (forrás: toptenarticle.com)

2. Cristiano Ronaldo. A portugál ászról mindenki mindent tud. A megjelenésére különösen kényes futballsztár persze 2004-ben még nem volt ilyen jól fésült, mint ma, és a fogai is meglehetősen kuszán álltak a mostaniakhoz képest.

Cristiano Ronaldo (forrás: toptenarticle.com)

3. Wayne Rooney. Az angol válogatott sztárja 2002-es képe egy lelkes kölyköt mutat, idővel azonban a zsebe is megvastagodott, jutott pénz ábrázata rendbetételére, például hajbeültetésre, de hát az vesse rá az első követ, aki nem így tett volna. Wayne ma sem matyóhímzés, de kétségtelenül férfias jelenség.

Wayne Rooney (forrás: toptenarticle.com)

4. Arjen Robben. Egészen furcsa a holland válogatott középpályását hajjal látni. 2002-ben bizony volt neki, és talán gondból is kevesebb ráncolta a homlokát. Hol van még a jellegzetes, szúrós szem, a függőlegesen barázdált homlok?!

Arjen Robben (forrás: toptenarticle.com)

5. Gerard Piqué. Ez az év nem sikerült valami jól a spanyol válogatott és a Barcelona katalán védőjének. A 2007-ben készült kép idején még nem volt  világszerte ismerős az MU-ban játszó Piqué. Azóta világbajnok lett, Shakira a gyereke anyja, és már úgy néz ki, mint egy fotómodell.

Gerard Piqué (forrás: toptenarticle.com)

6. Lionel Messi. Alig kilenc év van a két kép között, és jelentős a különbség. A kiskölyköt felváltotta egy komoly férfi, a családapa. Mert bár akkor is tudták, hogy micsoda gyémánt, ma már egyértelműen ő a vezér az argentin csapatban.

Lionel Messi (forrás: toptenarticle.com)

7. Neymar. A brazilok legnagyobb reménysége viszonylag fiatal, ezért még megdöbbentőbb, hogy a 2009-es fiú és a 2014-es játékos között milyen nagy a különbség…

Neymar (forrás: toptenarticle.com)

8. Andrés Iniesta. A spanyol válogatott egyik legjobbja, a négy évvel ezelőtti világbajnoki döntőn győztes gólt szerző középpályás szerény fiú. 2002-es képén is nagyjából úgy néz ki, mint ma, csak a haja volt némileg több…

Andrés Iniesta (forrás: toptenarticle.com)

9. Mario Götze. 2007-ben csupán egy gyerek volt az U17-es csapatból, ma már sokkal jobban látszanak rajta a férfias arcvonások. Pedig csak 22 éves, szóval alakul ő még.

Mario Götze (forrás: toptenarticle.com)

 

Brazíliából tudósító munkatársaink Sony Xperia Z2 okostelefonja a formatervezés magasiskolája. (x)
 

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!