Vb 2010: Messi szerint teljesen megváltozott az argentin csapat mentalitása

Vágólapra másolva!
2010.06.14. 15:35
Lionel Messi, az argentin válogatott sztárja szerint a hangulat teljesen megváltozott, amióta a csapat megérkezett Dél-Afrikába. A játékos elismerte, hogy a kvalifikáció során nem teljesítettek megfelelően, de úgy gondolja, a világbajnokságon sokkal jobb produkcióra lesznek képesek. Juan Sebastián Verón kisebb sérüléssel bajlódik, de valószínűleg bevethető lesz a következő mérkőzésen.

„Mióta megérkeztünk a világbajnokság helyszínére teljesen megváltozott a csapat mentalitása. A kvalifikáció során volt néhány kifejezetten rossz meccsünk, nekem személy szerint és a csapattársaimnak is, de biztos vagyok benne, hogy ezután jobbak leszünk" – nyilatkozta Lionel Messi.

A Nigéria elleni találkozó után a Barcelona sztárja optimistán nyilatkozott: „Boldog vagyok. Mascherano, Verón és Di María remek labdákat adott. Több lehetőségünk volt a gólszerzésre, egyet kihasználtunk."

Verón, az argentinok játékosa kisebb sérülést szenvedett a Nigéria elleni, 1–0-s argentin győzelemmel zárult mérkőzésen. Verónt, aki jobb vádlijában érzett fájdalmat, a 76. percben le is kellett cserélni, Maxi Rodríguez állt be a helyére.

„Az orvosi stáb megvizsgálta Verónt, de nem találtak semmit. Reméljük, hogy a fájdalom hamarosan elmúlik, és a következő csoportmeccsen már pályára léphet" – mondta az argentin csapat szóvivője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik