Vb 2010: Löw és „Schweini” szerint is Spanyolország az esélyes

Vágólapra másolva!
2010.07.05. 13:55
Joachim Löw, a német válogatott szövetségi kapitánya mai sajtótájékoztatóján rendkívül elismerően beszélt csapata következő riválisáról, Spanyolországról, kiemelve, az Európa-bajnok a vb-elődöntő esélyese.  

„Egyértelműen Spanyolország a világbajnokság legnagyobb esélyese. A spanyoloknak nemcsak egy, több Messijük is van csapatukban. Sok olyan játékosuk van, akik képesek arra, hogy eldöntsenek egy mérkőzést" – dicsérte a szerdai ellenfelet Joachim Löw.

„A spanyolok Angliával vagy Argentínával ellentétben nem követnek el sok hibát. Muszáj lesz hibára kényszerítenünk őket. Nemcsak egyénenként vannak jó játékosaik, hanem csapatként is egyre jobbak lettek az utóbbi években" – tette hozzá a szakember.

Németország Spanyolország ellen vívta a 2008-as Európa-bajnokság döntőjét, az a találkozó az ibériaiak 1–0-s sikerével ért véget.

„Természetesen ott van bennünk, hogy revánsot szeretnénk venni azért a vereségért, de muszáj elismerni, hogy papíron Spanyolország a mérkőzés esélyese" – szólt Bastian Schweinsteiger, a Nationalelf egyik meghatározó játékosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik