Vb 2010: Altidore tudatta Beckhammel, hogy 3-0-ra megverik őket

Vágólapra másolva!
2010.05.19. 10:34
Jozy Altidore nem bírta megállni, hogy tudassa David Beckhammel: a nyári labdarúgó-világbajnokságon az Egyesült Államok 3–0-ra legyőzi Angliát a csoportmérkőzések során.

Jozy Altidore, az amerikai labdarúgó-válogatott csatára és David Beckham is a helyszínen nézte végig a Los Angeles Lakers–Phoenix Suns NBA-mérkőzést. Miután Altidore kiszúrta, hogy az angol futballista is a lelátón foglal helyet, odament hozzá.

„Megláttam Beckset, és muszáj volt odamennem hozzá, hogy tudassam vele, mi történik majd a világbajnokságon. Elmondtam neki, hogy az Egyesült Államok 3–0-ra legyőzi Angliát" – nyilatkozta a 20 éves Altidore, aki legutóbb a Hull Cityben szerepelt kölcsönjátékosként, egyébként a Villarreal légiósa.

Köztudott, hogy Beckham sérülés miatt nem szerepelhet a dél-afrikai vb-n, ám az angol nemzeti csapat edzői stábjának tagjaként – Fabio Capello kívánságára – valószínűleg mégis ott lesz a tornán.

A zrikálás egyébként sokba került a Villarreal csatárának, mivel emiatt nem találkozhatott Kobe Bryanttel.

„Amíg Becksszel poénkodtam, elfelejtettem, hogy a Lakers öltözőjébe lennék hivatalos, hogy találkozzam Kobeval" – mondta Altidore.

Ki tudja, ha tényleg nyernek három góllal az angolok ellen, talán maga Kobe Bryant kezdeményez majd egy újabb találkozót...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik