Videó: Robben nevetett a Barca-legenda trollkodásán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.12. 10:06
Hollandia szerdán felkészülési mérkőzésen Mexikó ellen lép pályára Amszterdamban, a két nemzet a 2014-es világbajnokság nyolcaddöntőjében játszott emlékezetes mérkőzését követően négy és fél hónappal.

A 2–1-es holland győzelemmel végződő találkozó, pontosabban a vereség körülményei mély nyomokat hagytak a mexikóiakban, különös tekintettel Arjen Robben a hajrában kiharcolt büntetőjére, amelyet Klaas-Jan Huntelaar értékesített. Arjen Robben a hajrában kiharcolt büntetőjére, amelyet Klaas-Jan Huntelaar értékesített.

Hriszto Sztoicskov, a Barcelona és a bolgár válogatott korábbi klasszisa a hollandok edzőtáborában látogatta meg Robbenéket, ahol a Bayern München középpályását egy „mexikózöld” #NoEraPenal, azaz „Nem volt büntető!” pólóval ajándékozta meg.

A #NoEraPenal hashtag a vb-nyolcaddöntőt követően hatalmas karriert futott be a Twitteren, a mexikói futballszurkolók csalódottságának internetes szimbóluma lett.

Robben jól viselte a trollkodást, mosolyogva vette át a felsőt, a közös képre pedig még Robin van Persie is csatlakozott.

Mindezek mellett a holland válogatottnál nincs sok ok a mosolygásra, Guus Hiddink együttese Európa-bajnoki selejtezős csoportjában három forduló után három ponttal a harmadik helyen áll, hat pont a hátránya az eddig hibátlan csehekkel és izlandiakkal szemben. A szövetségi kapitány pár napja úgy nyilatkozott, kész lemondani, ha Lettország ellen sem szerez pontot az oranje.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik