Videó: De Gea és Casillas levegőnek nézte egymást

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.09. 12:11
Nem üdvözölte egymást a parkolóban a Costa Rica elleni felkészülési mérkőzésre és a Fehéroroszország elleni Európa-bajnoki selejtezőre tréningező spanyol válogatott két kapusa, Iker Casillas és David De Gea.

Spanyol hírforrások közöltek videofelvételt arról, hogyan nézte levegőnek egymást a Real Madrid és a Manchester United első számú kapusa, akik hétfőn ugyanabban a percben parkoltak le autóikkal a spanyol válogatott edzőközpontjánál. A játékosok az autóból kiszállva és az autogramosztásánál sem üdvözölték egymást. Real Madrid és a Manchester United első számú kapusa, akik hétfőn ugyanabban a percben parkoltak le autóikkal a spanyol válogatott edzőközpontjánál. A játékosok az autóból kiszállva és az autogramosztásánál sem üdvözölték egymást.

A távolságtartás az edzésen is folytatódott.

A történet pikantériája, hogy a pletykák szerint De Gea a válogatott után a Real Madridban is Casillas konkurenciája lehet. Utóbbi nemrég úgy nyilatkozott, hogy örömmel látná De Geát a királyiak öltözőjében.

A The Mirror kedden arról írt, hogy Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke és Jorge Mendes, De Gea ügynöke már leültek tárgyalni a lehetséges váltásról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik