Román-magyar: újabb sérülés okozhat gondot Piturcának

Vágólapra másolva!
2014.10.01. 09:45
Mihai Pintilii megsérült klubja, a szaúd-arábiai al-Hilal keddi ázsiai Bajnokok Ligája-mérkőzésén, így az ő szerepeltetése is gondot okozhat Victor Piturcának, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának a magyarok elleni október 11-i Eb-selejtezőn.

A középpályás az arab emírségekbeli al-Ain elleni ázsiai BL-elődöntő-visszavágó (2–1) utolsó perceiben sérült meg a bokáján, hosszasan ápolták, ám kénytelen volt visszatérni a pályára, mert a szaúdi klub román edzője, Laurentiu Reghecampf addigra már kihasználta mindhárom cserelehetőségét.

Pintilii sántikálva játszotta le a hátralévő perceket, és egyelőre nincs hír arról, mennyire súlyos a sérülés – a román sajtó mindenesetre máris odabiggyesztette a nevét Piturca kapitány eddig is terjedelmes sérültlistájára.

A rijádi csapat a párharc első mérkőzését 3–0-ra megnyerte, így keddi veresége ellenére ott lesz az ázsiai Bajnokok Ligája döntőjében; ellenfele a dél-koreai FC Szöult szerdán 2–0-s győzelemmel kiejtő ausztrál Western Sydney Mariners lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik