Hollandia: nem csak Robben marad le az olasz meccsről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.01. 14:06
Másodszor is módosult az Olaszország elleni felkészülési mérkőzésre, valamint a Csehország elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő holland labdarúgó-válogatott kerete, miután egészségügyi problémák miatt három kulcsemberére sem számíthat Guus Hiddink szövetségi kapitány.

A holland szövetség tájékoztatása szerint a bokasérüléssel bajlódó Arjen Robben, az izomsérüléssel küszködő Rafael van der Vaart és a lebetegedő Klaas-Jan Huntelaar sem léphet pályára a világbajnoki bronzérmes következő két találkozóján.Arjen Robben, az izomsérüléssel küszködő Rafael van der Vaart és a lebetegedő Klaas-Jan Huntelaar sem léphet pályára a világbajnoki bronzérmes következő két találkozóján.

A harcképtelenné váló játékosok helyére a PSV szélsőjét, Luciano Narsinghot hívta be a keretbe a Louis van Gaalt váltó Hiddink.

A hollandok csütörtökön az olaszokkal játszanak felkészülési meccset Bariban, míg öt nappal később Prágában lépnek pályára Eb-selejtezőn a csehek vendégeként.

A HOLLAND VÁLOGATOTT 23 FŐS KERETE
Kapusok:
Tim Krul (Newcastle United), Jasper Cillessen (Ajax), Jeroen Zoet (PSV)
Védők: Daryl Janmaat (Newcastle United), Stefan de Vrij (Lazio), Bruno Martins Indi (Porto), Erik Pieters (Stoke City), Joël Veltman (Ajax), Paul Verhaegh (Augsburg), Ron Vlaar (Aston Villa)
Középpályások: Wesley Sneijder (Galatasaray), Leroy Fer (Norwich), Daley Blind (Ajax), Georginio Winaldum (PSV), Nigel de Jong (Milan), Jordy Clasie (Feyenoord), Davy Klaassen (Ajax), Ibrahim Afellay (Olympiakosz)
Támadók: Memphis Depay (PSV), Robin van Persie (Manchester United), Jeremain Lens (Dinamo Kijev), Dirk Kuyt (Fenerbahce), Luciano Narsingh (PSV)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik