Eb 2016: veszélyben Rooney játéka, ki lesz a csapatkapitány?

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2015.10.08. 11:10
Bokasérülés miatt veszélybe került Wayne Rooney játéka az angol labdarúgó-válogatott Észtország és Litvánia elleni Európa-bajnoki selejtezőjén.

A Manchester United és a nemzeti együttes csapatkapitányának ki kellett hagynia a legutóbbi két edzést. Mivel nem biztos, hogy bevethető állapotban lesz a pénteki és a hétfői mérkőzéseken, Roy Hodgson szövetségi kapitány sajtóértesülések szerint már kijelölte az ideiglenes csapatkapitányt Gary Cahill személyében.Hodgson szövetségi kapitány sajtóértesülések szerint már kijelölte az ideiglenes csapatkapitányt Gary Cahill személyében.

Az Arsenal játékosa, Theo Walcott reményét fejezte ki, hogy Rooney hiányában ő lehet a középcsatár. Hodgson többnyire a jobb szélen számít rá, de a 26 éves támadó a klubjában centerként is meggyőző teljesítményt nyújtott, és a válogatottban is ezen a poszton szeretne szerepelni.

Az E-csoportot nyolc forduló után százszázalékos teljesítménnyel vezető Anglia szeptember 5-én matematikailag is biztosította kijutását a jövő évi, franciaországi Európa-bajnokságra. A selejtezősorozat utolsó előtti fordulójában a londoni Wembleyben fogadja az észteket, az utolsó körben pedig Vilniusban lép pályára.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik