Eb 2016: Tudtuk, hogy ez csúnya meccs lesz – Bale

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.25. 21:18
A labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében Wales 1–0-ra legyőzte Észak-Írországot, így bejutott a legjobb nyolc közé, s a Magyarország–Belgium összecsapás győztesével találkozik. A mérkőzést követően a főszereplők értékelték a látottakat.

„Sokszor jobban játszottak nálunk, de mi bátrak voltunk, és szívből küzdöttünk – kezdte értékelését Chris Coleman, a walesiek szövetségi kapitánya. – Ezek a srácok sohasem adták fel, akkor sem, amikor ma nem ment úgy a játék.”Chris Coleman, a walesiek szövetségi kapitánya. – Ezek a srácok sohasem adták fel, akkor sem, amikor ma nem ment úgy a játék.”

„Inkább állok itt úgy, hogy rosszul játszottunk, de bejutottunk a negyeddöntőbe, mintha jobbak lettünk volna, ám haza kellene utaznunk. Ennek ellenére minden elismerést megérdemelnek az északírek, ma az övék volt a jobb csapat. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy a következő negyvenöt percnél távolabb nézzünk, de a ma estét élvezni fogjuk” – zárta mondandóját a walesi kapitány.

„Mit mondhatnék, tudtuk, hogy ez csúnya meccs lesz – vélekedett Gareth Bale, a walesiek sztárja, akit megválasztottak a mérkőzés legjobbjának. – Az északírek nagyon megnehezítették a dolgunkat, nem hagytak nekünk szabad területeket. Mindenesetre ez elképesztő, ennél nem is kívánhattam volna többet.”

„Az első félidőben egyértelműen nagyobb lehetőségeink voltak, ám ezeket ki is kell használni. Gareth McAuley nem érdemelte meg az öngólt, kiválóan játszott a tornán. Sok tapasztalatot meríthetünk ebből a mérkőzésből. A szurkolók legalább annyira élvezték ezt a tornát, mint mi, így szomorú, hogy ez ma véget ért számunkra” – mondta az északírek csapatkapitánya, Steven Davis.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik