Eb 2016: tökéletes gif – a Bayernnél is aludtak a horvát–portugálon

Vágólapra másolva!
2016.06.26. 18:06
Aki élőben nézte szombat este a Horvátország–Portugália Európa-bajnoki nyolcaddöntőt, pontosan tudja, bizony a torna egyik, ha nem a legunalmasabb csatáját vívták Luka Modricék és Cristiano Ronaldóék. A 120 perces találkozóról elég annyit mondani, hogy a rendes játékidőben nem volt kaput eltaláló lövés, de a ráadásban is a 116. percig kellett várni rá. A portugálok egy kontrából törték meg a horvátokat.

A Bayern Münchennél is unták a rendkívül eseménytelen mérkőzést, de akadt egy játékos, aki izgalmat csempészett a meccsbe. Számukra. A találkozó 50. percében pályára lépett Renato Sanches, akit 35 millió euróért igazolt a nyáron a bajor sztárcsapat. Bayern Münchennél is unták a rendkívül eseménytelen mérkőzést, de akadt egy játékos, aki izgalmat csempészett a meccsbe. Számukra. A találkozó 50. percében pályára lépett Renato Sanches, akit 35 millió euróért igazolt a nyáron a bajor sztárcsapat.

A 18 éves középpályás beállása után a következő bejegyzéssel kritizálta a mérkőzés izgalmi faktorát a Bayern Twitter-oldala:

 



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik