Eb 2016: „Tisztelve a veszprémi kéziseket, a pólóválogatottat, de…”

Vágólapra másolva!
2016.06.25. 09:13
Óriási diadalnak tartja a magyar válogatott csoportelsőségét, az Eb-nyolcaddöntőbe jutást Kis Károly, a Paksot korábban az Európa-ligába vezénylő szakember.

„Csodálatos érzést jelentett mindezt megélni, minthogy ez köszönt vissza a tévében és a média más csatornáin is. Nagyon kellett már ez a siker a magyar embereknek, és akik hittek ebben, azok igazolva látták most a munkájukat. Ezzel óriási lehetőséget kapott a sportág idehaza. Tisztelve például a veszprémi és a ferencvárosi kézilabdázókat, a vízilabda-válogatottat, továbbá valamennyi olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportolót, az is megerősítést nyert, hogy Magyarországon, hasonlóan a világ legtöbb pontjához, a futball a legnépszerűbb sportág” – mondta Kis Károly a heol.hu-nak.Tisztelve például a veszprémi és a ferencvárosi kézilabdázókat, a vízilabda-válogatottat, továbbá valamennyi olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportolót, az is megerősítést nyert, hogy Magyarországon, hasonlóan a világ legtöbb pontjához, a futball a legnépszerűbb sportág” – mondta Kis Károly a heol.hu-nak.

„Hisznek magukban a játékosok, ám ez nem önmagából adódó tény, hanem annak a nagyon komoly munkának a következménye, amit elvégzett a gárda előbb Dárdai Pál, majd Bernd Storck irányításával, a háttérben dolgozók sokaságát nem feledve. Nagy önbizalommal játszanak a mieink, a fordulópontokból jól jön ki a csapat, ami annak is betudható, hogy a kor és a rutin aránya is megfelelő az állományon belül.”

Kis Károly legutóbb a másodosztályú Szolnoki MÁV-nál dolgozott, majd szóba került mint lehetséges zalaegerszegi edző.

MENETREND
A MAGYAR VÁLOGATOTT
EB-RÉSZTVEVŐK, KERETEK
FELKÉSZÜLÉS
HELYSZÍNEK
AZ EB HIVATALOS SZABÁLYKÖNYVE (angolul, pdf)
A SELEJTEZŐK, PÓTSELEJTEZŐK
• A MAGYAR VÁLOGATOTT ÖSSZES MECCSE EGY HELYEN


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik