Eb 2016: Szép lenne, ha nem lenne ott a keretben… – öccse Szalai Ádámról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.21. 08:24
Szalai Vilmos szerint bátyja, Szalai Ádám biztosan ott lesz a keretben a nyári Európa-bajnokságon, véleménye szerint testvérének nagyon nehéz a helyzete a Hannovernél.

„Szép lenne, ha nem lenne ott az Eb-keretben… – mondta bátyjáról Szalai Vilmos a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. – Nehéz a helyzete, de jó hogy játékban van. Minden héten pályára léphet, ez a legfontosabb. Nyilvánvaló, hogy gólokat kellene rúgnia, de aki látja a mérkőzéseit, tisztában van vele, tényleg nagyon nehéz feladata van.”Szalai Vilmos a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. – Nehéz a helyzete, de jó hogy játékban van. Minden héten pályára léphet, ez a legfontosabb. Nyilvánvaló, hogy gólokat kellene rúgnia, de aki látja a mérkőzéseit, tisztában van vele, tényleg nagyon nehéz feladata van.”

Szalai Ádám több mint egy éve nem szerzett gólt bajnoki mérkőzésen, a napokban a Kicker éles kritikát fogalmazott meg vele kapcsolatban, a cikk írója szerint egyáltalán nem biztos, hogy a csatár jelenlegi teljesítménye elég Bernd Storck Eb-meghívójához. A támadó a horvátok elleni felkészülési mérkőzésen szóhoz juthat, most ott van a szövetségi kapitány keretében.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok:
Bogdán Ádám (Liverpool), Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Király Gábor (Haladás)
Védők: Fiola Attila (Puskás Akadémia), Guzmics Richárd (Wisla Kraków), Juhász Roland (Videoton), Lang Ádám (Videoton), Bese Barnabás (MTK), Kádár Tamás (Lech Poznan), Korhut Mihály (DVSC-Teva), Pintér Ádám (Ferencváros)
Középpályások: Elek Ákos (DVTK), Gera Zoltán (Ferencváros), Kleinheisler László (Werder Bremen), Nagy Ádám (Ferencváros), Stieber Zoltán (Nürnberg)
Támadók: Böde Dániel (Ferencváros), Dzsudzsák Balázs (Bursaspor), Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin), Németh Krisztián (al-Garafa), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa), Priskin Tamás (Slovan Bratislava), Szalai Ádám (Hannover)

A HORVÁT VÁLOGATOTT IZRAEL ÉS MAGYARORSZÁG ELLENI KERETE
Kapusok:
Danijel Subasic (Monaco), Lovre Kalinic (Hajduk Split), Ivan Vargic (HNK Rijeka)
Védők: Darijo Srna (Sahtar Doneck), Vedran Corluka (Lokomotiv Moszkva), Domagoj Vida (Dinamo Kijev), Dejan Lovren (Liverpool), Gordon Schildenfeld (Dinamo Zagreb), Sime Vrsaljko (Sassuolo)
Középpályások: Luka Modric (Real Madrid), Ivan Rakitic (Barcelona), Ivan Perisic (Internazionale), Mateo Kovacic (Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozovic (Internazionale), Alen Halilovic (Sporting Gijón), Domagoj Antolic (Dinamo Zagreb)
Támadók: Mario Mandzukic (Juventus), Nikola Kalinic (Fiorentina), Marko Pjaca (Dinamo Zagreb)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik