Eb 2016: Rooney egy napon Charlton szintjére léphet - Hodgson

Vágólapra másolva!
2015.03.29. 11:26
Wayne Rooney, az angol válogatott támadója a Litvánia elleni 4–0-s siker során szerzett találatával már csak kettővel marad el a legendás Bobby Charlton 49 gólos rekordjától, de Roy Hodgson szövetségi kapitány szerint a Manchester United támadójának előbb dicsőségre kell vezetnie Angliát ahhoz, hogy az igazi nagyságok közé tartozzon.

„Ha Rooney a legendák közé akar tartozni, akkor Bobby Charltonhoz hasonlóan sikeresnek kell lennie a világbajnokságon vagy az Eb-n – mondta Hodgson. – Sokan úgy vélik, Bobby Anglia történetének legjobb játékosa, de az biztos, hogy nem sok ember van az én korosztályomban, aki nem nevezné meg őt a legjobb három között.”Hodgson. – Sokan úgy vélik, Bobby Anglia történetének legjobb játékosa, de az biztos, hogy nem sok ember van az én korosztályomban, aki nem nevezné meg őt a legjobb három között.”

„Bobby a futball csúcsa számomra, a mai labdarúgóknak nagy dolgokat kell véghezvinniük ahhoz, hogy egyáltalán megközelítsék, Wayne azonban egy napon Charlton szintjére léphet. Mindenki emlékezni fog rá, nem sok olyan labdarúgónk van, aki több mint százszor képviselte hazáját és kapitánya volt a nemzeti csapatnak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik