Eb 2016: Ranieri kihagyta a görögök legnagyobb sztárját

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2014.10.30. 15:49
Claudio Ranieri, a magyarokkal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő görög válogatott szövetségi kapitánya nem hívta be a keretébe Jorgosz Szamaraszt, a West Bromwich Albion labdarúgóját.

A 29 éves támadó a nyári világbajnokságon még az együttes egyik hőse volt azzal, hogy „továbblőtte" csapatát a legjobb 16 közé, az eddigi három Eb-selejtezőn azonban gyengén szerepelt, így az olasz szakember nem számít a 81-szeres válogatott futballistára.

Ranieri csütörtökön nevezte meg azt a 17 légióst, akivel nekivág a következő találkozóknak. Együttese hazai pályán kikapott a románoktól és az északírektől is, míg Finnországban döntetlent játszott, így a magyarok mögött az F-csoport ötödik helyén áll.

A görög válogatott november 14-én a feröeriekkel vív selejtezőt, négy nappal később pedig a szerbekkel találkozik felkészülési mérkőzésen.

A GÖRÖG VÁLOGATOTTBA BEHÍVOTT LÉGIÓSOK NÉVSORA
Kapusok:
Oresztisz Karnezisz (Udinese), Sztefanosz Kapino (Mainz)
Védők: Vaszilisz Toroszidisz (Roma), Kosztasz Manolasz (Roma), Szokratisz Papasztathopulosz (Borussia Dortmund), Kirjakosz Papadopulosz (Bayer Leverkusen), Vangelisz Morasz (Verona), Avraam Papadopulosz (Trabzonspor), José Holebasz (Roma), Nikosz Karabelasz (Levante), Kosztasz Sztafilidisz (Fulham)
Középpályások: Haralambosz Mavriasz (Sunderland), Andreasz Szamarisz (Benfica), Panajotisz Kone (Udinese), Lazarosz Hrisztodulopulosz (Verona), Panajotisz Tahcidisz (Roma)
Támadó: Theofanisz Gekasz (Akhisar Belediyespor)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik