Eb 2016: nagyon akar játszani a román csapatkapitány

Vágólapra másolva!
2014.10.01. 08:52
A térdsérüléssel kínlódó Ciprian Marica, a román labdarúgó-válogatott csapatkapitánya úgy döntött, egyelőre nem fekszik kés alá, hogy ott lehessen a finnek elleni október 14-i Európa-bajnoki selejtezőn.

Mint beszámoltunk róla, Ciprian Marica – aki eltiltása miatt nem léphet pályára a magyarok elleni október 11-i Eb-selejtezőn – nemrégiben németországi vizsgálaton járt, és bár az orvosok elsőre megnyugtatták, hogy nincs szükség műtétre, a kitartó térdfájdalmai miatti újabb kontrollon már operációt javasoltak neki.elsőre megnyugtatták, hogy nincs szükség műtétre, a kitartó térdfájdalmai miatti újabb kontrollon már operációt javasoltak neki.

A meniszkuszsérüléssel bajlódó Marica úgy döntött: mivel a műtét legalább két hónapos kihagyással járna, ő pedig mindenképpen játszani szeretne az őszi Eb-selejtezőkön – így elsőként a finnek elleni október 14-i meccsen –, egyelőre alternatív gyógymódoknak veti alá magát. A román csapatorvos rábólintott erre.

A török Konyasporban légióskodó – és a hét végén gólt is szerző – támadó 72 válogatott mérkőzésen 25 találatot szerzett, a jelenlegi román keretben ő a leggólerősebb futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik