Eb 2016: nagy a terrorveszély – felhívás a szurkolókhoz

Vágólapra másolva!
2016.06.23. 12:25
A Terrorelhárítási Központ felhívta a franciaországi Európa-bajnokságon tartózkodó szurkolók figyelmét, hogy a következő csaknem három hétben szélsőséges csoportok nagy eséllyel követhetnek el terrorcselekményeket a stadionokban, a szurkolói zónákban vagy forgalmas és nagy tömegek által látogatott csomópontokon. A TEK közleményét tartalmi változtatás nélkül tesszük közzé.

„A partnerszolgálatok által működtetett információs csatornákon beérkező adatok arra utalnak, hogy a következő csaknem három hétben szélsőséges csoportok nagy eséllyel követhetnek el terrorcselekményeket a stadionokban, a szurkolói zónákban vagy forgalmas és nagy tömegek által látogatott csomópontokon.

A TEK ismét felhívja a helyszínen tartózkodó magyar szurkolók figyelmét, hogy saját biztonságuk érdekében tartsák be a szurkolói zónákban, a stadionokban, illetve a közterületeken érvényes rendszabályokat, valamint működjenek együtt a helyi biztonságért felelős hatóságokkal. Amennyiben elhagyott csomagra lesznek figyelmesek, vagy valakinek a viselkedése válik gyanússá, azonnal értesítsék a közelben tartózkodó rendfenntartókat.

A Terrorelhárítási Központ ajánlása, mely a biztonságtudatos magatartás fontosságára, és egy esetleges támadás során javasolt viselkedési formákra hívja fel a figyelmet, továbbra is elérhető a TEK honlapján.”

A TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT AJÁNLÁSAIT ITT ÉRHETI EL!
http://tek.gov.hu/pdf/A_TEK_ajanlasai_a_labdarugo_EB-re_utazok_szamara.pdf

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik