Eb 2016: március 9-től lehet újra jegyeket vásárolni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.04. 11:45
Március 9-től lehet újra jegyhez jutni az idei labdarúgó Európa-bajnokságra – adta hírül az MLSZ honlapja.

Jövő szerdán nyílik meg az UEFA hivatalos jegybörzéje, amelyen azok adhatják el jegyeiket, akik 2015 nyarán, vagy 2016. január 18. és 2016. február 1. között vásárolták a belépőjüket, de már nincs szükségük rá – olvasható az mlsz.hu-n. Ez azt jelenti, hogy azok a szurkolók, akik a december 15. és január 18. közti értékesítési szakaszban vásároltak jegyet, nem értékesíthetik azokat a börzén.

A börze március 9-én, 12 órakor indul, ettől az időponttól lehet feltenni az UEFA platformjára a fölösleges jegyeket. Azok a szurkolók, akik belépőket vásárolnának, az eladó jegyek közül azonnali fizetéssel vehetnek a kiválasztott mérkőzés(ek)re, a készlet erejéig. Továbbra is él az a megkötés, hogy egy személy mérkőzésenként maximum négy belépőt vásárolhat a börzén. Az Eb bármely mérkőzésére lehet jegyeket vásárolni, de ugyanazon a napon rendezett két különböző összecsapásra nem vehet belépőt ugyanaz a személy.

A készlet várhatóan óráról órára változik majd, ezért aki egy adott pillanatban nem talál jegyet a kiválasztott mérkőzésre, annak is érdemes gyakran ellenőriznie az UEFA jegyvásárlási platformját, mert bármikor felbukkanhatnak belépők a kiszemelt találkozóra. A belépők minden esetben az UEFA által megszabott eredeti vásárlási árukon kerülnek fel a börzére.

Az UEFA platformján regisztrációt követően lehet jegyeket eladni és vásárolni, a regisztrációt már elindította az UEFA. A vásárlásra VISA és Mastercard hitelkártyákkal van lehetőség. A jegyeiket eladók ugyanarra a hitelkártyára kapják vissza a belépők árát, amellyel annak idején megvásárolták azokat.

A jegybörzével kapcsolatos kérdéseket az ebjegy@mlsz.hu e-mail címre vára a hazai szövetség.

Itt a legjobb megoldás az Eb-re utazó magyar szurkolók számára! Eb-falu, ahol együtt ünnepelhetjük a magyar válogatottat! (x)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik