Eb 2016: Kértem Istent, adjon még egy esélyt – CR

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.11. 01:29
Cristiano Ronaldo a pokolból a mennybe jutott a futball Eb döntőjében, sérülés miatt ugyanis korán le kellett cserélni – az első diagnózis szerint az oldalsó térdszalagja sérült meg –, de társai kiharcolták a győzelmet Franciaország ellen. A Real Madrid klasszisa isteni segítségről beszélt.

„Boldog vagyok, nagyon boldog. Erre a győzelemre nagyon régóta, a 2004-es döntő óta vártam. Kértem Istent, hogy adjon még egy esélyt. A portugál emberek és a játékosaink megérdemelték ezt. Számomra nem alakultak jól a dolgok, az elején megsérültem, de végig bíztam ezekben a játékosokban. Megvannak a képességeik, ahogy az edzőnknek is a nyerő stratégiája. Ez pályafutásom egyik legboldogabb pillanata. Mindig is mondtam, hogy nyerni akarok egy trófeát a válogatottal és történelmet írni. Megcsináltam. Istennek köszönhetően sikerrel jártunk.”

A Marca szerint Ronaldo oldalsó térdszalagja sérült meg, könnyen lehet, hogy ki kell hagynia a Sevilla elleni Európai Szuperkupa-mérkőzést, amelyet augusztus 9-én játszik a Real Madrid Trondheimben.

A többi portugál véleményt itt olvashatja el.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik