Eb 2016: jó hír! Az eredeti magyar válogatott lesz a PES-ben

A PlayON Magyarország Kft., a Konami Digital Entertainment, így többek között a Pro Evolution Soccer 2016 és az ehhez tartozó Euro 2016 játékszoftverek hivatalos magyarországi forgalmazója a szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében jelezte, hogy a játékban a magyar válogatott játékosai is eredeti nevükön, a róluk mintázott arcokkal szerepelnek majd.

hirdetés

„A Konami Digital Entertainment hivatalos bejelentése szerint a 15 teljesen licencelt csapat mellett az Európa-bajnokság további kilenc résztvevője is az eredeti játékosokról mintázott arcokkal, képességekkel és valódi nevekkel fog szerepelni a videojátékban.

Az említett kilenc csapatnál, köztük a magyar válogatott esetében is, a különbség a mezeken lesz felfedezhető, melyek ugyan színvilágban hasonlóak lesznek, azonban az emblémák és támogatói jelzések tekintetében eltérhetnek a hivatalos mezektől” – olvasható a közleményben.

Ez azt jelenti, hogy a korábbi hírünkkel ellentétben nem fiktív nevű futballistákkal kell játszanunk, ha a magyar válogatottat irányítjuk.

hirdetés
hirdetés

Tudtad?

A legnagyobb gól. Az 1988-as a döntőben a holland Marco van Basten egy keresztlabdát az ötös jobb sarka elől jobbal a túlsó felsőbe rakétázott, a világ egyik legjobb kapusa, a szovjet Rinat Daszajev fölött.

hirdetés
hirdetés
hirdetés