Eb 2016: Ibra kiakadt, Ibra kiosztott, Ibra kivonult - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.02. 15:58
Parázs hangulatú sajtótájékoztató tartott Zlatan Ibrahimovic, a svéd labdarúgó-válogatott – Oroszország elleni szombati Eb-selejtezőre készülő – csatára. Olof Lundh, a TV4 munkatársa a futballon kívüli üzleti vállalkozásairól kérdezte a PSG támadóját, aki ezt követően rendesen kiosztotta a sajtómunkást.

Ibrahimovic a közelmúltban saját parfüm- és ruhamárkát dobott piacra. Arról érdeklődött Olof Lundh, hogy ez milyen fontos szerepet tölt be jelenleg Zlatan életében.

„Szerinted én nem is kereshetnék pénzt. Minden alkalommal azt kérdezed, »Nincs ennek az embernek elég pénze?«, nem igaz?" – reagált a kérdésre kissé idegesen Ibra.

Ezután az újságíró cáfolta, hogy valaha megjegyzéseket tett volna a játékos anyagi körülményeire. Zlatan pedig a cáfolatot cáfolta – tehát ment az adok-kapok. A játékos így folytatta:

„Higgyenek nekem, nincs szükségem a pénzre. Azért vágtam bele az új projektekbe, mert élvezem. Ezek új kalandok, kihívások számomra. Ha jól érzem magam, és ez csípi a szemetek, akkor még jobban érzem magam.”

Olof Lundh ezt követően megkérdezte Zlatantól, hogy extra lökést adnak-e számára a labdarúgáson kívüli projektjei. Ibra válasza:

„Nem adnak extra lökést, ugyanúgy élvezem, mint a futballt. Extra lökést az ad, ha fáj nektek, amit csinálok. Az a legjobb érzés.”

Ezt követően Ibrahimovic felállt és véget vetett a sajtótájékoztatónak. Az alábbi videón tekinthető meg a teljes beszélgetés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik