Eb 2016: David Silvát szétrúgták, kényszerpihenő

Vágólapra másolva!
2015.10.10. 07:11
Nem valószínű, hogy örülnek a válogatott meccsnapoknak a Manchester City labdarúgócsapatánál: az angol klub kulcsemberei közül előbb az argentinok vb-selejtezőjén Sergio Agüero esett ki, most pedig David Silva kényszerül pihenőre – a spanyol játékost a Spanyolország–Luxemburg Eb-selejtezőn rúgta fel nagyon rondán Lars Krogh Gerson.

A Spanyol Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy David Silva – csakúgy, mint a szintén megsérülő Álvaro Morata – kihagyja az Ukrajna elleni mérkőzést. Silva bokasérülést szenvedett, a spanyol szövetség orvosai már felvették a kapcsolatot a Manchester Cityvel.csakúgy, mint a szintén megsérülő Álvaro Morata – kihagyja az Ukrajna elleni mérkőzést. Silva bokasérülést szenvedett, a spanyol szövetség orvosai már felvették a kapcsolatot a Manchester Cityvel.

A hétfői ukrán–spanyol Eb-selejtező sorsdöntő a magyar válogatott szempontjából: ha a vendégek ponto(ka)t szereznek, akkor Ukrajna nem lehet a legjobb csoportharmadik. Jelenleg Magyarországé a legjobb csoportharmadik pozíció, amely automatikus kijutást ér a kontinenstornára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik