Eb 2016: Cristiano Ronaldo sohasem dől hátra – Király Gábor

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.20. 09:05
null
Király Gábor már védett Cristiano Ronaldo ellen (Fotó: Reuters)
Bár Cristiano Ronaldo nincs csúcsformában az Európa-bajnokságon, Király Gábor óva int attól, hogy a mieink veszítsenek a koncentrációjukból a háromszoros aranylabdással szemben.

„Villámgyors játékos, nemcsak labda nélkül, hanem azzal is, elképesztő fizikai adottságai vannak, ráadásul egyre érettebb a játéka – jellemezte Király Cristiano Ronaldót a Recordnak. – Hogy nem jönnek neki a gólok? Mindig rengeteget dolgozik, sohasem dől hátra, ha nem megy neki, csak még keményebben edz, emiatt olyan különleges játékos.”

„Ugyanakkor nemcsak Ronaldo ellen lép pályára a magyar válogatott, egész Portugáliára figyelnünk kell. Már többször játszottam Ronaldo ellen, nekem nem lesz új élmény, a többieknek azonban igen. Bízom benne, hogy jó meccset játszunk, felnövünk arra a szintre, amire a portugálok ellen szükségünk lesz.”

Király elmondta azt is, a csapat titka az, hogy nagyon egységes a társaság. Véleménye szerint senki sem gondolta volna, hogy ilyen meglepetést okozunk és ennyi pontot szerzünk az első két mérkőzésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik