Eb 2016: a Real védője kidőlt, Casillas véd a spanyoloknál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.08. 08:52
A spanyol labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque a Macedónia elleni Európa-bajnoki selejtezőt felvezető sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a hétfő esti mérkőzésen Iker Casillas áll a kapuban. A szakember ugyanakkor nem számíthat Dani Carvajal játékára, aki az Atlético Madrid elleni városi derbit is kihagyhatja.

„Casillas kezd Macedónia ellen” – szögezte le Del Bosque, akinek a csapata hétfő este kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtezősorozat C-csoportjában.

A világ- és Európa-bajnok szakvezető a franciák elleni, 1–0-ra elveszített felkészülési mérkőzésen David de Geát jelölte a kezdőcsapatba, de a Manchester United kapusa a jelek szerint nem győzte meg a teljesítményével – vagy pusztán ennyire ragaszkodik Casillashoz.

A Real Madrid csapatkapitányának a szerepvállalása tehát biztos, a jobbhátvédé ellenben kizárható, ugyanis Dani Carvajal szúró fájdalmat érzett a bal lábában, ami miatt idő előtt abbahagyta a spanyolok edzését, és elképzelhető, hogy combizomszakadást szenvedett.

A 22 éves védő – aki helyett Juanfran kaphat lehetőséget a nemzeti együttesben – játéka az Atlético Madrid elleni szombati városi derbin is kérdéses.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik