Eb 2016: brit szurkolók verekedtek össze a német–olasz alatt

Vágólapra másolva!
2016.07.03. 15:59
Brit drukkerek verekedtek össze egymással a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság párizsi szurkolói zónájában.

Az eset szombat este, a Németország–Olaszország negyeddöntő ideje alatt történt. A négy percig tartó incidensben néhány tucatnyian vettek részt, de csak egyiküket kellett könnyebb sérülések miatt kórházba szállítani – vasárnap őt is kiengedték –, a többieket a helyszínen, az Eiffel-torony mellett kialakított zónánál ellátták. A rendőrség senkit sem tartóztatott le.Németország–Olaszország negyeddöntő ideje alatt történt. A négy percig tartó incidensben néhány tucatnyian vettek részt, de csak egyiküket kellett könnyebb sérülések miatt kórházba szállítani – vasárnap őt is kiengedték –, a többieket a helyszínen, az Eiffel-torony mellett kialakított zónánál ellátták. A rendőrség senkit sem tartóztatott le.

A kontinenstorna kezdete, június 10. óta több összecsapás is történt már a drukkerek között, de a párizsi szurkolói zónában ez volt az első.

Az Európa-bajnokságon házigazdaként részt vevő francia válogatott vasárnap Izlanddal mérkőzik a negyeddöntőben. A találkozó 21 órakor kezdődik a saint-denis-i Stade de France-ban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik