Eb 2016: az izlandi legjobb vereségként éli meg a döntetlent

Vágólapra másolva!
2016.06.18. 21:03
Az InStat elemzőrendszer alapján a legjobb izlandi, Gylfi Sigurdsson vereségként éli meg, hogy nem sikerült nyerniük Magyarország ellen az Eb-csoportkör 2. fordulójában.

„Nagyon idegesítő, nagy vereség ez a számunkra, a kezünkben volt a három pont. Jól védekeztünk az egész mérkőzésen, és koncentráltak voltunk egészen a végégig. Nem baj, a következő meccsen kell elérnünk, amit szerettünk volna. Egy szinttel közelebb kerültünk a továbbjutáshoz” – mondta Gylfi Sigurdsson az izlandi tévének. Gylfi Sigurdsson az izlandi tévének.

Csak a miheztartás végett: a mieink ellen 11-esből gólt szerző Sigurdsonnak sajnos nincs igaza. Mármint abban, hogy vereséget szenvedtek, a mérkőzés vége 1–1 lett.

„Nehéz meccs lesz Ausztria ellen, de magabiztosak vagyunk, bízunk a továbbjutásunkban. Most is csak néhány percre voltunk a továbbjutástól, de nem tudtuk ezt elérni. Több volt a csapatunkban. Jobban kellett volna járatnunk a labdát, túl sokat védekeztünk. De nagy tornán vagyunk, és rendkívül erős csapatok ellen játszunk.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik