Eb 2016: az angolok sztárja beparfümözi a mezét meccs előtt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.01. 13:34
null
(Fotó: Reuters)
Daniel Sturridge, a Liverpool angol válogatott támadója egy interjúban elismerte, hogy beparfümözi a mezét minden egyes mérkőzés előtt.

 

Az angol válogatott játékosai rengeteg kritikát kaptak, miután az Izlandtól elszenvedett vereséggel a legjobb tizenhat között búcsúztak az Európa-bajnokság küzdelmeitől. Jamie Carragher a Daily Mailen olvasható jegyzetében azt írta, hogy az angol játékosok „túl puhák." Ezt követően Sturridge nyilatkozata csak olaj volt a tűzre.

„Lehet, hogy az emberek ezt furcsának találják. Szeretem, ha kellemes illatom van, egyáltalán nem arról szól, hogy mások mit gondolnak” – nyilatkozta a GQ magazinnak a 26 éves csatár, aki kétszer volt kezdő az Eb-n, de egyetlen gólját csereként beállva szerezte, a Wales elleni győztes meccsen.

„A parfüm legalább annyit elárul arról, hogy kik is vagyunk, mint az öltözékünk" – tette hozzá, de itt még nincs vége. Egy másik kozmetikai termék az, amely nélkül nem tudna élni.

„Ha választanom kellene, a hidratálókrém lenne az. Van egy kimondott kedvencem, eper illatú. Egyszerűen képtelen vagyok elviselni, ha száraz a bőröm. Szükségem van rá, hogy puha legyen és hidratált.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik