Eb 2016: az angol ikon beszólt a „túlértékelt” Pogbának, jött a válasz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.30. 09:11
Gary Lineker, a szakértőként dolgozó angol futballikon nincs túl jó véleménnyel Paul Pogbáról, és ezt meg is osztotta csaknem ötmillió Twitter-követőjével.

A Leicester, a Tottenham és a Barcelona korábbi játékosa a Franciaország–Írország (2–1) Európa-bajnoki nyolcaddöntőn finoman szólva sem volt elájulva Pogba teljesítményétől, s kérdezett egyet a közösségi oldalon:

„Pogba a világ leginkább túlértékelt labdarúgója?”


„Pogba a világ leginkább túlértékelt labdarúgója?”



 

A tweetet természetesen nem fogadta túl boldogan Mino Raiola, a Juve középpályásának ügynöke, aki már reagált is Lineker kérdésére.

„Amikor valakit azért fizetnek, hogy beszéljen, az nem jelenti azt, hogy tisztában van azzal, amiről beszél. Lineker pont ilyen” – vágott vissza az ügynök.

„Ismerve Paul kvalitásait és az árakat, amelyek az európai piacon repkednek, úgy érzem, hogy Paul alulértékelt.”

„Hogy mennyit is ér ő? A maximumot, amit egy klub áldozni tud egy játékosra. Csak nézzük meg, most akarnak kifizetni 40 millió eurót egy olyan játékosért, aki a belga válogatott és a Marseille kispadján ül” – utalt Raiola Michy Batshuayira.

„Amikor Lineker Pogbáról beszél, valójában fogalma sincs, kiről is beszél. Emlékszem, egyszer kijelentette, hogy alsónadrágban vezet műsort, ha Claudio Ranieri bajnok lesz a Leicester Cityvel. Ez a sztori mindent elmond róla…” – tette hozzá Mino Raiola.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik