Eb 2016: Allegri nem vállalja a görög válogatott irányítását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.05. 14:19
Michele Frola, az AC Milan korábbi vezetőedzőjének, Massimiliano Allegrinek a tanácsadója a calciomercato.com-nak elmondta, hogy biztosan nem a 46 esztendős szakember veszi át a magyar nemzeti csapattal egy Európa-bajnoki selejtezőcsoportban érdekelt görög labdarúgó-válogatott irányítását.

A Sky Sport Italia márciusban arról írt, hogy a görög szövetség felvette a kapcsolatot Allegrivel, akinek a szeme előtt azonban más célok lebegnek.A Sky Sport Italia márciusban arról írt, hogy a görög szövetség felvette a kapcsolatot Allegrivel, akinek a szeme előtt azonban más célok lebegnek.

„A görögök konkrét ajánlatot tettek Massimilianónak, de nem fogadta el, mert szeretne szabadon igazolható edző maradni a következő klubidény kezdetére” – nyilatkozta Frola, akinek a szavaiból leszűrhető, hogy a Milan korábbi trénere a jövőben is vezetőedzőként szeretne tevékenykedni.

„Minden edző vágya, hogy az olasz válogatott szövetségi kapitánya legyen, de Prandelli szerződéshosszabbítása után 2016-ig nem aktuális ezzel foglalkozni” – tette hozzá a tanácsadó.

Allegri egyébként jelenleg Londonban tartózkodik, ahol fejleszti az angolnyelv-tudását, illetve tanulmányozza a Premier League-ben szereplő csapatok edzésmódszereit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik