Eb 2016: a walesiek csúsztatnák a kezdést, de nincs rá mód

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.01. 18:40
Az UEFA megerősítette, hogy a Belgium–Wales Európa-bajnoki negyeddöntőt az eredeti kiírásnak megfelelően 21 órakor kezdik el.
Pénteken óriási csúszások tapasztalhatók Walesből Franciaország irányába, emiatt pedig rengeteg szurkoló várhatóan lemarad a lille-i mérkőzés kezdetéről. Ezért a The Telegraph beszámolója szerint azt kérték a szurkolók, hogy csúsztassák el a kezdést.

 



Az európai szövetség tájékoztatása szerint ugyanakkor „úgy tűnik, hogy a jeggyel rendelkező szurkolók túlnyomó többsége idejében megérkezik a lille-i stadionba”.

Walesi jelentések most azt sugallják, hogy a Csalagút azon részén rekedő (és a meccsre talán ki nem jutó) szurkolók megsegítése érdekében óriási kivetítőt kellene a helyi dolgozóknak felállítani.

„A csapattal együtt képben vagyunk a Csalagútnál lévő helyzettel. Úgy tudjuk, a hatóságok mindent elkövetnek annak az érdekében, hogy a szurkolók eljussanak Franciaországba” – mondta ezt már Chris Coleman szövetségi kapitány a belgák elleni meccs előtt.

„Tudjuk, hogy sokaknak kerülőt kell megtenniük, és rendkívül nagyra tartjuk az erőfeszítéseket ebben a frusztráló időszakban. Tudjuk, hogy élvezhetjük a teljes támogatásotokat a mai meccsen” – tette hozzá.

LABDARÚGÓ EURÓPA-BAJNOKSÁG
NEGYEDDÖNTŐ

21.00: Wales–Belgium (Tv: M4 Sport)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik