Eb 2016: a vb-első csatárnak nem tetszik a mellékszerep

Vágólapra másolva!
2016.06.20. 19:47
Nem tetszik a mellőzöttség Pedrónak, a címvédő spanyol válogatott labdarúgójának a franciaországi Európa-bajnokságon.

„Őszinte leszek, nem erre számítottam, amikor eljöttem Franciaországba. Nagyon nehéz így, csereként játszanom… Ha minden így marad, nincs értelme itt lennem, csak azért nem maradok, hogy tagja legyek a csapatnak!”– jelentette ki a Chelsea világbajnok csatára, hozzátéve, eljön egy pont, amikor dönteni kell, hogy valaki marad vagy megy.„Őszinte leszek, nem erre számítottam, amikor eljöttem Franciaországba. Nagyon nehéz így, csereként játszanom… Ha minden így marad, nincs értelme itt lennem, csak azért nem maradok, hogy tagja legyek a csapatnak!”– jelentette ki a Chelsea világbajnok csatára, hozzátéve, eljön egy pont, amikor dönteni kell, hogy valaki marad vagy megy.

A 28 éves játékos részéről már csak azért is meglepő ez a nyilatkozat, mert Vicente del Bosque szövetségi kapitány annak ellenére hívta be, hogy nem futott jó szezont Londonban.

Az 59-szeres válogatott Pedro a spanyolok első Eb-meccsén a 81. percben állt be a csehek elleni 1–0-ás siker alkalmával, míg a törökök 3–0-ás legyőzését a kispadról nézte végig. A már továbbjutott nemzeti együttes kedd 21 órakor játssza utolsó csoportmérkőzését Horvátország ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik