Eb 2016: a Leverkusen védője ugrik be Rüdiger helyére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.08. 09:45
Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Kicker és a Bild egybehangzó jelentése szerint Jonathan Tah behívása mellett döntött – a Bayer Leverkusen 20 éves, egyszeres válogatott védője a keresztszalag-szakadással kiesett Antonio Rüdigert pótolja az Eb-n.

Rüdiger a németek érkezés utáni, Evian-les-Bains-i edzésén sérült meg súlyosan – kiesése fejfájást jelent Joachim Löwnek, mivel a kapitány a maródi Mats Hummels helyetteseként számolt vele. A Bild szerda délelőtt arról adott hírt, Löw Jonathan Tahnak küldött meghívót – a fiatal, a védelem jobb szélén is bevethető középhátvéd eddig csak egyszer, Anglia ellen szerepelt a nationalelfben. Rüdiger a németek érkezés utáni, Evian-les-Bains-i edzésén sérült meg súlyosan – kiesése fejfájást jelent Joachim Löwnek, mivel a kapitány a maródi Mats Hummels helyetteseként számolt vele. A Bild szerda délelőtt arról adott hírt, Löw Jonathan Tahnak küldött meghívót – a fiatal, a védelem jobb szélén is bevethető középhátvéd eddig csak egyszer, Anglia ellen szerepelt a nationalelfben.

Tah 45 mérkőzést játszott a 2015–2016-os idényben a Leverkusen színeiben, de Löw Eb előtti bő keretébe már nem került be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik