Eb 2016: a házigazda franciák is a mieinket szeretnék kapni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.27. 17:41
A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság sorsolását december 12-én rendezik meg, de természetesen már minden résztvevőt izgalomban tart, melyik csapatokkal csaphatnak össze Franciaországban. A házigazda szurkolói a L'Équipe honlapján szavazhatnak például az álomcsoportra – ebbe pedig a magyar válogatott is bekerülne.

A francia válogatott az A-csoport 1. kalapos együttese lesz házigazdaként, a szavazók a második kalapból Ausztriát szeretnék leginkább kapni, eddig a voksok 35 százalékát kapták meg a sógorok, érdekesség, hogy még az olaszok is előkelő helyen szerepelnek a 15 százalékukkal, míg legkevésbé a horvátokat (5%) szeretnék.

A harmadik kalapból a magyar válogatott begyűjtötte a szavazatok közel harmadát (32 százalék), a cseheket viszont csak két százalék rakná a kedvenc csoportjába.

A negyedikből az albánok kerülnének az álomnégyesbe (36), míg a törököket szeretnék legjobban elkerülni. Azért jegyezzük meg, hogy egyelőre a L'Équipe szavazása nem mozgatott meg túl sok embert...Ausztriát szeretnék leginkább kapni, eddig a voksok 35 százalékát kapták meg a sógorok, érdekesség, hogy még az olaszok is előkelő helyen szerepelnek a 15 százalékukkal, míg legkevésbé a horvátokat (5%) szeretnék.

A harmadik kalapból a magyar válogatott begyűjtötte a szavazatok közel harmadát (32 százalék), a cseheket viszont csak két százalék rakná a kedvenc csoportjába.

A negyedikből az albánok kerülnének az álomnégyesbe (36), míg a törököket szeretnék legjobban elkerülni. Azért jegyezzük meg, hogy egyelőre a L'Équipe szavazása nem mozgatott meg túl sok embert...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik