Eb 2016: a Fradi légiósa is bekerült a végleges keretbe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.30. 11:56
Hétfőn véglegessé vált, hogy Stanislav Sesták, a Ferencváros labdarúgója is ott lesz a szlovák válogatott keretében a június 10-én kezdődő Európa-bajnokságon.

A fradi.hu emlékeztet: Sesták 2004-ben mutatkozott be a szlovák válogatottban, és a 2010-es vb után ez lesz a második nagy tornája. A játékos eddig 63-szor lépett pályára a nemzeti csapatban. fradi.hu emlékeztet: Sesták 2004-ben mutatkozott be a szlovák válogatottban, és a 2010-es vb után ez lesz a második nagy tornája. A játékos eddig 63-szor lépett pályára a nemzeti csapatban.

Ján Kozák szövetségi kapitány hétfői bejelentése szerint a bő keretből a védő Lukás Tesák (Kairat Almati), a középpályás Matús Bero (AS Trencín) és Erik Sabo (PAOK), valamint a támadó Adam Zrelák (Slovan Bratislava) nem utazik a franciaországi tornára.

Szlovákia az Eb-n a B-csoportban szerepel, ellenfelei: Anglia, Oroszország és Wales.

SZLOVÁKIA 23 TAGÚ EB-KERETE
Kapusok:
Matús Kozácik (Viktoria Plzen), Ján Mucha (Slovan Bratislava), Ján Novota (Rapid Wien)
Védők:
Peter Pekarík (Hertha BSC), Milan Skriniar (Sampdoria), Martin Skrtel (Liverpool), Gyömbér Norbert (AS Roma), Ján Durica (Lokomotiv Moszkva), Saláta Kornél (Slovan Bratislava), Tomás Hubocan (Dinamo Moszkva), Dusan Svento (1. FC Köln)
Középpályások:
Viktor Pecovsky (MSK Zilina), Róbert Mak (PAOK), Juraj Kucka (AC Milan), Patrik Hrosovsky (Viktoria Plzen), Ján Gregus (Jablonec), Marek Hamsík (Napoli), Ondrej Duda (Legia Warszawa), Stanislav Sesták (Ferencváros), Miroslav Stoch (Bursaspor), Vladimír Weiss (al-Garafa)
Támadók:
Michal Duris (Viktoria Plzen), Adam Nemec (Willem II)
Szövetségi kapitány: Ján Kozák

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik