Anglia: Owen szerint egy honfitársa a Barcába is beférne

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.05. 08:37
Michael Owen, az angol labdarúgó-válogatott korábbi támadója hazája nemzeti csapatáról beszélt, és külön kiemelte az Everton védőjét, John Stonest.

Owen szerint a „háromoroszlánosoknak” le kell küzdeniük a félelmet ahhoz, hogy megszakítsák az utóbbi időben rájuk jellemző gyenge szereplést, amit a világversenyeken mutatnak. A félelem azért alakult ki, mert a fontos pillanatokban mindig csődöt mondott a válogatott, s ez benne maradt a labdarúgók fejében.

Az angol játékos az Európa-bajnokságra utazó keretről is beszélt, és külön kiemelte az Everton védőjét, John Stonest. A 22 éves futballistát többen is kritizálták, amiért a kapu előterében a biztonságosabb passzok helyett sokszor rizikós labdavezetésbe kezd, Owen azonban megvédte.

„Az emberek nem látják, hogy Stones hogyan kontrollálja a játékát – mondta Owen a BBC-nek. – Nem szabad, hogy a kritikákat elhiggye, mert végül nem olyan futballista lesz belőle, mint amilyen lehetne. Stones briliáns, kezdjenek el bízni benne! Ez a srác a Barcelonában is játszhatna. Ő az egyetlen az angol válogatottban, aki erre képes lenne.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik