Euro 2012: Mérhetetlen szomorúságot érzek - Moutinho

Vágólapra másolva!
2012.06.28. 09:31
Joao Moutinho, majd Bruno Alves is hibázott, így Spanyolország 4–2-re megnyerte a tizenegyespárbajt Portugália ellen a lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjében. Mindkét játékos szerint megérdemelték volna a továbbjutást, azon egyszerű oknál fogva, hogy jobbak voltak a címvédőnél.

„Mérhetetlen szomorúságot érzek – mondta Moutinho. – Nagyszerűen játszottunk, nagyon sajnálom, hogy ennek ellenére sem sikerült bejutnunk a döntőbe. A tizenegyespárbajban bármelyik fél győzhet, viszont úgy érzem, hogy a mérkőzésen jobbak voltunk az ellenfélnél. Több helyzetet dolgoztunk ki, és szerettük volna lezárni a párharcot még a tizenegyespárbaj előtt, csak nem sikerült.”Moutinho. – Nagyszerűen játszottunk, nagyon sajnálom, hogy ennek ellenére sem sikerült bejutnunk a döntőbe. A tizenegyespárbajban bármelyik fél győzhet, viszont úgy érzem, hogy a mérkőzésen jobbak voltunk az ellenfélnél. Több helyzetet dolgoztunk ki, és szerettük volna lezárni a párharcot még a tizenegyespárbaj előtt, csak nem sikerült.”

„Jobbak voltunk a spanyoloknál, és jól is játszottunk – nyilatkozta Bruno Alves. – Sikerült nyomást gyakorolnunk, nagy elszántsággal küzdött a csapat, bár győzni nem tudtunk. A tizenegyespárbaj? Nem voltunk messze a továbbjutástól, sajnos nem sikerült. Azt ellenben bizonyítottuk, hogy minőségi válogatott a miénk, amelyre nagyon szép jövő vár. Én mindig a legjobb teljesítményemet nyújtom a pályán, sohasem adom fel, mint ahogyan ezen az estén sem tettem. Mindaddig így teszek, amíg a válogatottnak szüksége van rám.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik