Vb 2022: Henderson kezdhet Bellingham helyett Wales ellen

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.11.28. 14:31
null
Wales ellen Jordan Henderson kezdhet Jude Bellingham helyett az angol válogatottban (Fotó: Getty Images)
A Daily Mail információi szerint az angol válogatott keddi, Wales elleni mérkőzésén a Borussia Dortmund tinisztárja, Jude Bellingham helyett a Liverpool középpályása, Jordan Henderson lehet a kezdőcsapat tagja.

Mint a lap megírta, az Egyesült Államok elleni gól nélküli döntetlen után az angolok kapitánya Jude Bellingham helyett Jordan Hendersont nevezheti a kezdőbe. Southgate ugyanis úgy véli, hogy a Liverpool középpályásának tapasztalata sokat segíthet Wales ellen, hogy az angolok a csoport élén végezzenek.

Azt is írják, az egyelőre nem tisztázott, Southgate hány helyen változtat a kezdő tizenegyen, de szinte biztosra vehető, hogy elkezdi forgatni csapatát, hogy a torna későbbi szakaszában is több játékos megfelelő állapotban legyen.

A Daily Mail azt is írja, Ben White pontosabban meg nem nevezett betegség miatt kihagyta az angol válogatott hétfői edzését. Angol sajtóhírek szerint egyelőre nem tudni, hogy az Arsenal játékosát bevetheti-e Gareth Southgate szövetségi kapitány kedden a Wales elleni utolsó csoportmérkőzésen. S ha fel is gyógyul az Arsenal középső védője, kevéssé valószínű, hogy a Southgate megbontaná miatta a tapasztalt és az Egyesült Államok ellen kapott gól nélkül záró védelmét. White a világbajnokságon még nem lépett pályára.

NOVEMBER 29., KEDD
VILÁGBAJNOKSÁG, KATAR
CSOPORTKÖR
3. FORDULÓ
B-CSOPORT

20.00: Wales–Anglia, al-Rajjan (Ahmad bin Ali Stadion) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

 

A B-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Anglia 2 1 1 6–2 +4 4
2. Irán 2 1 1 4–6 –2 3
3. Egyesült Államok 2 2 1–1 0 2
4. Wales 2 1 1 1–3 –2 1

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik