Vb 2018: Velem jobbak lennének – Ibra nem élvezi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.25. 19:06
A svéd válogatottságot 2016-ban lemondó, a vb-n szereplő svéd válogatott keretéből így kimaradó Zlatan Ibrahimovic azt mondta, nehéz néznie a csapat mérkőzéseit, mert tudja, hogy vele jobban szerepelne Svédország.

„Nem tudtam élvezni a svéd válogatott meccseit. Az első meccsnél az a furcsa érzésem volt, hogy velem jobbak lennének, és ez a második után is így van” – mondta Ibrahimovic a Dél-Koreát 1–0-ra legyőző, Németországtól viszont 1–0-s előny után kikapó nemzeti csapatról.

Ibrahimovic a vb előtt már elmondta, úgy érzi, a svéd sajtó ellene hangolta a szövetségi kapitányt, és most is beszélt azokról az okokról, amelyek szerint nincs a csapatban.

„Nem a válogatott miatt vagyok itt, hanem mert a szponzoraim ezt szeretnék. Az lenne jó, ha a játékosok élveznék, ha már ott lehetnek. Engem nem látnak szívesen, mert más vagyok. De voltam én már a válogatott csapatkapitánya is világeseményen, annál többet aligha kívánhat az ember” – mondta a 116-szoros válogatott Ibrahimovic, aki 2016-ban lemondta a válogatottságot, s a selejtezősorozatban sem vett részt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik