Vb 2018: „Ramos megmutatta, hogy kell megállítani Szalahot”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.07. 20:08
Ilja Kutyepov, az orosz labdarúgó-válogatott és a Szpartak Moszkva védője furcsa nyilatkozatot adott az orosz Sport24-nek. A 24 éves futballista elmondta, senkitől sem fél, így a 2018-as világbajnokságon a válogatottja csoportjában szereplő Uruguay és Egyiptom legjobb támadóitól sem.

Kutyepov a 2017–2018-as idényben egyszer már találkozott Szalahhal: a Bajnokok Ligája csoportkörében a Szpartak Moszkva és a Liverpool 1–1-es döntetlennel végződő találkozóján (a 7–0-s liverpooli sikerrel záruló visszavágón az orosz védő már nem kapott lehetőséget, végig a kispadon ült). Adódott tehát a kérdés, hogyan lehet megállítani az eddig remek szezont futó Mohamed Szalahot.

„Hogyan lehet megállítani? Például ahogy Sergio Ramos tette. Ez is egy út. Nem mondom, hogy nagyon felidegesített, amikor Szalah megsérült a BL-döntőben, de gyors felépülést kívánok neki. Boldog lennék, ha játszana a világbajnokságon. Amikor a legjobbak ellen futballozol, neked is fel kell nőnöd hozzájuk”fogalmazott Ilja Kutyepov.

Az egyiptomi után az oroszok másik nagy riválisára, Uruguayra is rátértek az interjúban, Luis Suárezzel kapcsolatban pedig újabb érdekes választ adott az orosz védő.

„Egyáltalán nem félek tőle. Ha kell, akkor majd én harapom meg őt” – mondta Kutyepov, aki ezzel az uruguayi csatár emlékezetes megmozdulására utalt: Suárez ugyanis a 2014-es vb-n megharapta az olaszok védőjét, Giorgio Chiellinit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik