Vb 2018: négy „újonc” kommentátor, keretet hirdetett az M4 Sport

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.06. 07:27
null
A címvédő Németország mérkőzéseit is az M4 Sport közvetíti (Fotó: AFP)
A 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokságot közvetítő M4 Sport 100 nappal a torna kezdete előtt megnevezte stábját: Hajdú B. István, Knézy Jenő, Varga Ákos, Lukács Viktor és Ujvári Máté lesz az az öt kommentátor, aki utazik Oroszországba. Hajdú B. István kivételével a többieknek ez lesz az első világbajnoksága.

 

Az oroszországi stáb mellett a hazai stúdióból jelentkező műsorvezetői gárdát is jól ismerik a csatorna nézői – írja az m4.sport.hu. Mérei Andrea hétről hétre a Bajnokok Ligája háziasszonya, Molnár Mátyás és Tihany Viktor az NB I-es mérkőzések és az összefoglalóik, a Góóól! és Góóól!2 házigazdái. Berkesi Judit ezúttal nem a helyszínről szállítja a legfontosabb információkat, hanem műsorvezetőként foglal helyet a stúdióban.

„A két évvel ezelőtti Európa-bajnokság is bizonyította, a magyar emberek imádják a labdarúgást. Ezúttal honfitársaink nélkül rendezik meg az év futballeseményét, de tisztában vagyunk vele, hogy abban az egy hónapban az egész ország az M4 Sportra figyel. Ennek megfelelően alakítottuk ki a műsorvezetői és kommentátori csapatot is. Rutinos szakemberek, valamint pályájuk elején járó, ígéretes jövő elé néző, saját nevelésű kollégák hozzák közelebb a nézőkhöz a történéseket” – fogalmazott Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója, majd hozzátette, több olyan technikai és információs megoldást terveznek a világbajnokságra, amire korábban Magyarországon még nem volt példa.

A világbajnokság összes mérkőzése látható lesz majd az M4 Sporton, és a párhuzamosan megrendezésre kerülő mérkőzéseket is élőben közvetíti a közmédia.

AZ M4 SPORT STÁBJA A 2018-AS LABDARÚGÓ-VILÁGBAJNOKSÁGRA
Kommentátorok

Hajdú B. István
Knézy Jenő
Varga Ákos
Ujvári Máté
Lukács Viktor
Műsorvezetők

Berkesi Judit
Mérei Andrea
Molnár Mátyás
Tihany Viktor

A 2018-AS VILÁGBAJNOKSÁG TELJES PROGRAMJA

AMIT A VILÁGBAJNOKSÁG RÉSZTVEVŐIRŐL TUDNI KELL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik