Vb 2018: nagy az aggodalom Neymar nyilatkozata után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.28. 11:02
Neymar, a brazilok első számú klasszisa a legutóbbi nyilatkozatával a szívbajt hozta hazája szurkolóira, ugyanis elmondta, nem érzi magát tökéletes állapotban, és fél néhány mozdulattól.

A PSG sztárja még február végén sérült meg, ami után meg is kellett műteni. Neymar néhány napja kezdett el újra edzeni, most azonban olyan nyilatkozatot tett, amely után egyből pánik lett úrrá a szurkolók körében, akik attól tartanak, hogy nem lesz tökéletes állapotban az oroszországi világbajnokságon.Neymar néhány napja kezdett el újra edzeni, most azonban olyan nyilatkozatot tett, amely után egyből pánik lett úrrá a szurkolók körében, akik attól tartanak, hogy nem lesz tökéletes állapotban az oroszországi világbajnokságon.

„Fizikailag jól vagyok, a lábam rendben van. Néhány dologban viszont alkalmazkodnom kell, például még mindig van egy kellemetlen érzésem, ám ez nem olyan, amiből baj lehetne. Még nem vagyok százszázalékos állapotban, de majd idővel az leszek. Normális, hogy van bennem félelem, vannak mozdulatok, amiket nem merek megcsinálni. Nézzük egyszerűen: sok idő van még a világbajnokságig, addigra megfelelő állapotban leszek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik