Vb 2018: Messitől, Neymartól is elvették volna ezt a gólt? – Evra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.17. 18:45
null
Evra (jobbra) szerint Pogbával nem szabad türelmetlennek lenni (Fotó: AFP)
Vajon Lionel Messi, Cristiano Ronaldo és Neymar megtarthatta volna a gólját? – reagált költői kérdéssel a FIFA döntésére a francia válogatott védő, Patrice Evra azt követően, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség úgy döntött, az ausztrálok elleni győztes találatot nem Paul Pogbának adja, hanem Aziz Behich öngóljaként könyveli el.

 

„Szeretném tudni, vajon Messi, Cristiano Ronaldo vagy Neymar hasonló gólja esetén elvették-e volna gólt?” – tette fel a kérdést a West Ham United 37 éves balhátvédje, aki szerint a Manchester Unitedban szereplő Pogba magasabb színvonalon futballozik, mint tette azt korábban a Juventusban.

„Paul esetében az a legnagyobb gond, hogy a külsőségeiről sokkal több szó esek, mint a futballtudásáról. Még el sem kezdődik a mérkőzés, de az emberek már dühösek és kritizálják a haja, a stílusa, a divat miatt. Sohasem beszélünk arról, milyen labdarúgó. Azért, mert rengeteg pénzt keres, azt várják el tőle, hogy minden meccsen három gólt szerezzen. Amikor pedig rosszul megy a játék, mindjárt rá mutogatnak. Ez igazságtalanság. Még fiatal, adjunk neki több időt” – tette hozzá.

A szombati mérkőzést a franciák 2–1-re megnyerték, legközelebb június 21-én, csütörtökön Peru ellen lépnek pályára Jekatyerinburgban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik