Vb 2018: kényszerű cserék az angol és a francia keretben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.04. 10:19
Változott a közelgő világbajnoki selejtezőkre készülő angol, valamint a francia labdarúgó-válogatott kerete.

A combsérülést szenvedő Raheem Sterling (Man. City) helyére Andros Townsendet hívta be az angol válogatottat irányító Gareth Southgate. A Crystal Palace szélsője az idei Eb-t megelőző felkészülési mérkőzések óta először kapott meghívót a keretbe. Kiesett Glen Johnson (Stoke City) is, a bekk sérülése után meglepetésre a Burnley hátvédje, a Manchester United-nevelés Michael Keane kapott meghívót – életében először. Raheem Sterling (Man. City) helyére Andros Townsendet hívta be az angol válogatottat irányító Gareth Southgate. A Crystal Palace szélsője az idei Eb-t megelőző felkészülési mérkőzések óta először kapott meghívót a keretbe. Kiesett Glen Johnson (Stoke City) is, a bekk sérülése után meglepetésre a Burnley hátvédje, a Manchester United-nevelés Michael Keane kapott meghívót – életében először.

Egy másik City-játékos, a jelenleg kölcsönben a spanyol Valenciában játszó Eliaquim Mangala lábsérülése a franciáknál okoz gondot. Didier Deschamps szövetségi kapitány úgy döntött, itt az alkalom, hogy kipróbálja Presnel Kimpembét; a fiatal középső védő ígéretesen teljesít a PSG-ben a nyáron távozó David Luiz helyén.

Az angolok szombaton Máltát fogadják, kedden Szlovéniába látogatnak, míg a franciák pénteken Bulgáriát látják vendégül, majd hétfőn Hollandiában lépnek pályára világbajnoki selejtezőn.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik