Vb 2018: Griezmann kedd délután sajtótájékoztatót tart jövőjéről

Vágólapra másolva!
2018.06.12. 08:02
null
Hamarosan eldől, hol folytatja Griezmann? (Fotó: AFP)
Antoine Griezmann, az Európa-liga-győztes Atlético Madrid francia válogatott labdarúgója hamarosan bejelenti, melyik klubban folytatja pályafutását.

 

 

A 27 éves támadó – aki jelenleg a francia válogatottal Oroszországban készül a csütörtökön kezdődő világbajnokságra – kedden 14.30 órakor sajtótájékoztatót tart, amelyen jó eséllyel bejelenti, melyik klubban futballozik majd a következő évadban. Az eseményen csapattársa, Steven Nzonzi is az újságírók rendelkezésére áll.

Mint ismert, Griezmannról hónapok óta azt pletykálják, hogy a La Liga legutóbbi idényében aranyérmes FC Barcelonához szerződik. A legutóbbi évadban 49 tétmérkőzésen összesen 29 gólt szerző játékos kivásárlási ára 100 millió euró.

Az Asúgy tudja, Griezmann jövője nagyban függ attól, hogy Thomas Lemar, a Monaco szélsője az Atlético Madridhoz szerződik-e. Állítólag a fővárosi klub a 10-es mezszámot a Monaco 22 esztendős futballistájának tartja fenn. Lemar érkezése maradásra bírhatja Griezmannt.

Didier Deschamps, a francia válogatott szövetségi kapitánya nemrég elmondta, nem ideális, hogy több játékosa (Griezmann mellett például a lyoni Nabil Fekir) jövője is kérdéses klubjában. Griezmann-nal kapcsolatban annyit hozzátett, az biztos, hogy az Atlético csatára a következő szezonban is Spanyolországban szerepel majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik